LaDissertation.com - Dissertations, fiches de lectures, exemples du BAC
Recherche

Oral en anglais

Dissertation : Oral en anglais. Recherche parmi 298 000+ dissertations

Par   •  21 Septembre 2015  •  Dissertation  •  917 Mots (4 Pages)  •  806 Vues

Page 1 sur 4

O ) Een ander gevolg extreme sporten is hersenen problemen te hebben omdat de mensen op hun hoofd zijn gevallen Deze problemen veroorzaken ziekten als de epilepsie, de alzheimer of de vasculaire ongevallen.

C ) Door internet slapen veel mensen niet veel omdat ze op hun GSM of op hun computer verzieken blijven dus hebben ze slaapproblemen en ze worden zieken.

O ) De laatst gevolg extreme sporten is dat de mensen verslaafd worden.

C ) De jongeren worden ook verslaafd op het internet. Ik zal jullie een video tonen die de gevolgen van internet illustreren.

(montrer la vidéo)

O ) Ik zal ook een video tonen die de gevolgen van extreme sporten illustreren.

(montrer la vidéo)

C ) Ik zal over de grote problem op het internet spreken. Het is de cyberpesten. Cyberpesten is pesten via computer of via GSM. Ze hacken de computer, ze sturen scheldpartijen of dreigende tekstberichten, ze uitsluiten uit chatgroepen en ze zetten ongewenste of bewerkte foto doorsturen of op een website. De pestkop is anoniem en sadiek. Hij heeft geen direct contact met zijn slachtoffer. De slachtoffers hebben meer last van stress en dus ze worden depressieve en ze zijn bang. De enige manier om het pesten te stoppen is met ouders, met de policie en mets de vrienden te spreken.

O ) De mensen willen extreme sporten doen om pit in je leven te stoppen. Deze mensen zoeken risico's omdat in onze maatschappij met een klik op de knop hebben we licht, warmte, ontspanning. Er zijn veel extreme sporten die illegale zijn maar veel mensen doen deze sporten. Ze zijn illegale omdat ze veel gevaarlijk zijn. Als basejumpen. Het is een extreme sport. Je moet met een parachute van een gebouw, een hoge kerktoren, een mast of een antenne spingen. De hoogte van voorwerpen varieert tussen 50 en 1000 meter. In de wereld zijn er tussen 8000 en 10000 geregeld praktiserend en een tientaal de basejumpers doden elke jaar.

C ) In plaats van internet te gaan om tijd te verliezen. De jongeren kunnen voor plezier lezen, ze kunnen met hun vrienden uitgaan, ze kunnen met hun familie blijven of ze kunnen ook het huishouden in hun huizen te doen.

O ) In plaats van enorme risico's te nemen om extreme sporten te doen. De mensen kunnen sporten doen die zijn niet gevaarlijk als Basket Ball, Voley Ball, Football, Judo, Turnen of Fietsen of ze kunnen winkelen.

C ) Ik zal jullie twee voorbeelden van meisjes die cyberpesten hebben geleden. De eerste meisje, is haar naam Manon. Ze is 13 jaar oud. Ze woonde in Frankrijk. Op facebook heeft ze een photo geplaatst . Een veel mensen hebben haar dreigende boodschaap , scheldpartijnen gezenden. Ze werd in depressie en ze heeft met de ouders, en de politie gesproken. Ze heeft facebook afgeschaffen.

C ) De tweede meisje is Amanda Tobb. Het is een Canadese jong van 15 jaar oud. Ze leefde niet ver van Vancouver. In 2009, ze gaat op een video chat site om nieuwe mensen te ontmoeten. Via een webcam, het voldoet aan de vraag van een gebruiker op zijn borst te laten zien. De staker bedreging voor het imago van zijn naakte borst te verspreiden.

...

Télécharger au format  txt (4.7 Kb)   pdf (72.3 Kb)   docx (9.7 Kb)  
Voir 3 pages de plus »
Uniquement disponible sur LaDissertation.com