LaDissertation.com - Dissertations, fiches de lectures, exemples du BAC
Recherche

Beste Johan

Lettre type : Beste Johan. Recherche parmi 298 000+ dissertations

Par   •  24 Février 2015  •  Lettre type  •  283 Mots (2 Pages)  •  494 Vues

Page 1 sur 2

Beste Johan,

Ik zal over de gezondheid spreken. In deze mail, zal ik van de oorzaken en de gevolgen van een ongezond leven spreken.

Tegenwoordig hecht ik belang aan mijn gezondheid om een aardig gewicht te hebben. Ik wil stijlvol worden. De voeding is heel belangrijk in de paraatheid fysiek. Mijn vrienden hebben een bezorgdheid op hun levenswijze en de kans van een kanker te hebben.

Ik denk dat we onze levenswijze moeten verwekken hoewel er veel kleurstoffen zijn. Het is belangrijk vijf fruiten en groenten te eten. Ik raad je aan een afwisselend maaltijd eten echter je een junkfood per maand kan eten.

Eerst ga ik over de stress spreken. Stress kan een slecht gevolg hebben als we gevoelig en verlegen zijn. Stress kan een gebeurtenis verpesten omdat je een snelle hartkloppingen kan hebben. Je kan een hartaanval hebben zelfs als je aan sport doet.

Daarna, beïnvloed het weerbericht onze gezondheid. Als het weer droog en hitte is, kunnen we moe zijn. En ik denk dat een kil weer een hooikoorts of een gebrek kan veroorzaken. Bovendien, het vochtigheid kan ook veel zieken veroorzaken, is het de vijand van de arts.

In België, slikken we veel kalmeringsmiddelen hoewel er gevaarlijke punten zijn. De slaapmiddelen zijn een drugs zoals het sigaret. Inderdaad, de verbruikers zijn afhankelijk! De verbruikers hebben last van deze verslaving.

Met vriendelijke groeten

Mahan

...

Télécharger au format  txt (1.4 Kb)   pdf (39.7 Kb)   docx (8.2 Kb)  
Voir 1 page de plus »
Uniquement disponible sur LaDissertation.com