LaDissertation.com - Dissertations, fiches de lectures, exemples du BAC
Recherche

Rapport projet groupe

Rapport de stage : Rapport projet groupe. Recherche parmi 298 000+ dissertations

Par   •  26 Avril 2023  •  Rapport de stage  •  833 Mots (4 Pages)  •  281 Vues

Page 1 sur 4

We waren in kleine groepen van 4/5 en we bespraken verschillende onderwerpen. We praten over Erasmus, onze favoriete films en boeken en of Nederlands verplicht zou moeten zijn op alle scholen in België. Iedereen gaf zijn mening. Toen we niets meer te zeggen hadden, gaf de moderator ons een andere vraag of onderwerp. 

Het was een geweldige activiteit. De onderwerpen waren interessant. Het is een nuttig activiteit omdat ik zo mijn Nederlands kon oefenen. Ik ontmoette ook andere solvay- studenten. 

nous etions par petit groupe de 4/5 et nous discutions de plusieurs sujets. Nous avons discuté à propos de l’erasmus, de nos films et livres préférés, si le néerlandais devait être obligatoire dans toutes les écoles en Belgique. Tout le monde a donné son avis. Quand on avait plus rien a dire, l'etudiant nous donnait une autre question ou sujet


c'était une chouette activité. Les sujets étaient intéressants. c'est une activité utile car ça m'a permis de pratiquer mon néerlandais. j'ai aussi rencontrer d'autres étudiants de solvay 

We zaten in kleine groepjes van 4-5 en bespraken verschillende onderwerpen. We bespraken over Erasmus, onze favoriete films, boeken en als Nederlands verplicht zou moeten zijn in alle scholen in België. Iedereen gaf zijn mening. Wanneer we niets meer te zeggen hadden, gaf de student ons een andere vraag of onderwerp.

Het was een leuke activiteit met interessant onderwerpen. Ook een nuttige activiteit om mijn Nederlands te oefenen. Ik ontmoette ook andere studenten van Solvay.

We waren in kleine groepjes en we bespraken verschillende onderwerpen. Eerst vroeg de moderator ons naar welke series en films we graag kijken. Daarna bespraken we actuele onderwerpen. Tot slot was de laatste vraag of we liever in belgië of in het buitenland zouden werken. Idereen gaf zijn mening.

Het was een leuke en interessante activiteit. Het was ook erg nuttig. Ik denk dat de beste manier om een taal te leren, is door het te oefenen door te spreken. Het was soms moeilijk om zinnen te formuleren. Ik moet veel fouten hebben gemaakt, maar het belangrijkste is om te proberen te spreken. 

nous etions par petit groupe et nous avons discuté de plusieurs sujet. D'abord l'etudiant nous a demandé quelles séries et films on aime regarder. ensuite nous avons discuté de sujets d'actualité. enfin, la dernière question était si on préferait travailler en belgique ou a l'étranger. 

C’était une chouette et intéressante activité. C’était très utile aussi. Je pense que la meilleure manière d’apprendre une langue c’est de la pratiquer. C’était parfois compliqué de formuler des phrases. J’ai du faire beaucoup de fautes mais l’essentiel c’est d’essayer de parler 

We zaten in kleine groepjes en bespraken verschillende onderwerpen. Eerst vroeg de student ons naar welke series en films we graag keken. Daarna bespraken we over de actualiteit. Als laatst was de laatste vraag of we liever in België of in het buitenland zouden werken. Iedereen gaf daarover zijn eigen mening.

Het was een leuke, nuttige en interessante activiteit. Ik denk dat de beste manier om een taal te leren is door het te oefenen. Soms was het moeilijk om zinnen te formuleren. Ik heb vast veel fouten maken, maar het belangrijkste is om proberen te spreken.

...

Télécharger au format  txt (5.2 Kb)   pdf (58.2 Kb)   docx (505.9 Kb)  
Voir 3 pages de plus »
Uniquement disponible sur LaDissertation.com