LaDissertation.com - Dissertations, fiches de lectures, exemples du BAC
Recherche

Web marketing

Synthèse : Web marketing. Recherche parmi 297 000+ dissertations

Par   •  25 Juin 2020  •  Synthèse  •  1 315 Mots (6 Pages)  •  533 Vues

Page 1 sur 6

Kaip man sekėsi atlikti namų darbus

Naršydama po Facebook netyčia papuoliau ant seoakademijos puslapio. Dėmesį patraukė žavi savimi pasitikinti moteris savo juodame automobilyje. Čia kažkas mane užkabino. Kaip tik buvo renkama nauja grupė seo mokslams. Savęs paklausiau, kas tas seo specialistas kuris dirba iš visur ? Nuėjau į oficialų www.seoakademija.lt puslapį pasiskaičiau apie programą. Esu baigusi vadybos studijas nemažai išmanau apie marketingą ir puikiai suprantu, kad, bet kokioje srityje be dirbtume negalėsime išsiversti be interneto, tai kodėl gi man netapus seo specialistu ? Įsigijusi šia specialybę galėčiau dirbti namie auginant savo trys nuostabius vaikučius. Išsirinkau man tinkamą laikotarpį ir išsirašiau į seo specialisto mokslus.

Labai laukiau seo specialisto mokslų pradžios, pirma pamoka buvo labai smagi. Susipažinau su Evelina Seomama, nors jau nemažai apie ją žinojau nes laukiant mokslų pradžios domėjausi savo būsimąja lektore.

Pirmoje pamokoje išmokau, kaip sukurti web svetainę be programavimo įgūdžių. Mums buvo pristatyta webnode su kuriuo galima buvo sukurti savo web puslapį, elektroninę parduotuvę ar blogą. Kaip tai padaryti buvo gerai paaiškinta. Be sunkumu sukūriau bandomąjį web puslapį ir e-shop (https://fantazija99.webnode.fr/) labai buvau savimi patenkinta. Supratau, kad webnode netinka visiems verslams ir be programuotojo pagalbos dar negalima įkelti rezervacijų kalendoriaus, todėl suradau kitą platformą wix kurioje galima be sunkumu pačiam įdiegti rezervacijų kalendorių.

Antra pamoka rinkos raktiniu žodžiu tyrimas svarbiausia seo pamoka, pirmas etapas prieš rašant web tekstus. Analizuojant raktažodžius teko išbandyti kelis įrankius. Pamoka gerai supratau, namu darbus atlikau (namu darbai paskutiniame ps.) su “Keywords everywhere” kuris vėliau buvo apmokestintas.

Sekančioje pamokoje “web tekstai”išmokau rašyti web tekstus pagal pamokoje duotus patarimus. Namų darbams paruošiau tekstą savo bandomosios svetainės pradžios puslapiui (https://fantazija99.webnode.fr/). Sekėsi geriau nei tikėjausi, daug nerašiau, nes neverta netikroje svetainėje gaišti laiko, įterpiau raktažodžius. Supratau, kad turinys yra karalius, jis turi informuoti, parduoti, sukelti diskusija, palaikyti rysi su klientu...

Penktoje pamokoje išmokau rašyti meta įrašus. Pamoka atrodė paprasta, bet atlikti namų darbus buvo nelengva. Padariau meta įrašus tik pradžios puslapiui, kelis kartus taisant meta įrašus po dėstytojos patikrinimo pagaliau man pavyko atlikti namu darbus teisingai.

Šešta pamoka mokiausi daryti seo auditą. Pirmiausia išmokau išsiimti Google analytics kodą, kad galima butu stebėti svetaines lankomumą ir google meta žymės kodą, kad galima butu gauti pranešimus tiesiai iš google. Atlikau seo auditą www.senukai.lt puslapiui, namų darbai buvo įkelti čia: https://www.facebook.com/groups/1252730311566936/search/?query=marija%20selatni&epa=SEARCH_BOX

Septinta pamoka apie E-nuorodas. Paanalizavau nuorodų portalus , namu darbams parašiau tekstuką : https://www.facebook.com/groups/1252730311566936/search/?query=7&epa=SEARCH_BOX padariau išvadas iš gautu pastabų.

Aštuntoje pamokoje daug sužinojau apie seo marketingą , sem , skelbimu reikšmę ir jų rašymą, canva naudojimą, pamoka buvo labai turtinga. Namų darbus padariau ir pastabas supratau, namų darbai buvo įkelti : https://www.facebook.com/groups/1252730311566936/search/?query=8&epa=SEARCH_BOX

Devinta pamoka SEO straipsniai, kuriais paliekame pėdas internete. Atlikti namų darbus nebuvo sunku NAMU DARBU NUORODA

Dešimta pamoka “Straipsniai” man labai patiko bet neturėjau laiko parašyti visa straipsni parašiau tik straipsnio projektą kuri pateikiau grupėje: https://www.facebook.com/groups/1252730311566936/search/?query=10&epa=SEARCH_BOX

Vienuolikta pamoka pranešimai spaudai

Dvylikta pamoka E-KNYGOS verslui kūrimas man buvo tikra naujiena nežinojau, kad taip lengvai galima parašyti E-knyga. Truputėli pasibandžiau su canva kaip ta knyga kurti, tikrai labai paprasta, bet namu darbu iš šitos pamokos nedariau, dėl laiko trukumo.

Trylikta pamoka puikiai pasižaidžiau, prikūriau pilna logotipu, sau labiausiai patikusi įdedu i paskutini šio darbo puslapi.

Keturiolikta pamoka anketos kūrimas puslapio optimizavimo tikslais buvo labai lengva, mano anketą rasite čia : https://apklausa.lt/private/forms/ar-jus-puosia-naturalus-akmuo-kopija-qqc1vbn?published_now=false

Penkiolikta pamoka forumai ir komentarai (pėdos) Pamoka apie forumus ir komentarus ir kaip tai gali būti naudinga seo projekte, buvo labai lengva ir naudinga. Supratau komentaru reikšmę internetiniai parduotuvei, kaip reaguoti i blogus komentarus. Atlikti praktini namu darbą buvo labai paprasta forume www.uzdarbis.lt palikau atsiliepimą apie seo mokslus seo akademijoje. Komentaro nuotrauka prisegiau i 15 pamokos komentarus.

Šešiolikta, septyniolikta ir aštuoniolikta pamokos apie Facebook buvo labai naudingos, gavau daug labai vertingu patarimų ne tik apie Facebook, bet ir apie įvaizdį.

Aš jau esu kūrusi Facebook fanų puslapį nekilnojamo turto agentūrai Prancūzijoje, tačiau teko jį ištrinti uždarius agentūrą. Gaila tuo metu neturėjau tokių žinių kurias gavau seo akademijoje.

Namų darbui sukūriau nauja fanų puslapį «Pietų Prancūzijos rivjera » skirta lietuviams kuris gali pasitarnauti ateityje turizmo verslui Prancūzijoje lietuviu vartotojams.

Esu kūrusi ir grupes šiuo metu turiu vieną veikiančia « Achat, vente Algérie » kuriai su malonumu pritaikiau paskaitoje gautus patarimus, su sunkumais nesusidūriau. Sukūriau dar viena grupe “Achat vente enchere”, kūriau prancūzu kalba ir prancūzų rinkai, gal kada pravers.

Buvo labai naudinga sužinoti apie facebook mokama reklama, facebook business manager, šitai paskaitai namu darbu nebuvo, bet gauta informacija labai vertinga ir esu tikra, kad man pravers ateityje.

Devyniolikta pamoka naujienlaiškiu marketingas man labai laukta paskaita, niekaip nesupratau, kaip tai veikia. Dabar žinau, kad yra reikalinga programėle. Išbandžiau http://mailchimp.com/ atlikti namų darbą sekėsi gerai, nors ši programėlė yra tik anglu kalba, o mano anglu kalbos žinios gan prastos. Taip pat išbandžiau kita programą prancūzų kalba https://sendinblue.com/ Svarbiausia, kad supratau, kaip tai veikia. Namu darbu nuoroda: https://www.facebook.com/groups/1252730311566936/search/?query=selatni&epa=SEARCH_BOX

Dvidešimta pamoka “Kiti socialiniai tinklai”. Šios pamokos namu darbu nedariau. Turiu

...

Télécharger au format  txt (11.4 Kb)   pdf (54.4 Kb)   docx (13.7 Kb)  
Voir 5 pages de plus »
Uniquement disponible sur LaDissertation.com