LaDissertation.com - Dissertations, fiches de lectures, exemples du BAC
Recherche

Resumes parts tirant

Commentaires Composés : Resumes parts tirant. Recherche parmi 298 000+ dissertations

Par   •  27 Décembre 2013  •  237 Mots (1 Pages)  •  570 Vues

RESUMS PARTS TIRANT

1. Tirant a Anglaterra.

Marxa a Londres per participar en les justes i tornejos que convoca el rei anglès amb motiu del seu casament. És l'etapa de formació cavalleresca de Tirant.

2. Tirant a Sicília i Rodes.

Amb els seus companys se'n va a l'illa de Rodes per ajudar els seus habitants a trencar el setge a què els sotmeten les naus turques i genoveses. Abans passa per Sicília, on l'infant Felip de França s'enamora de la infanta Ricomana.

3. Tirant a l'Imperi grec.

Se'n va a Constantinoble a ajudar l'emperador grec a lluitar contra els turcs, que han envaït les seves terres. Tirant es converteix en el capità de l'exèrcit imperial i ens demostra que és un gran estrateg. En aquesta part, la més llarga i la més important de l'obra, s'alternen els episodis militars i els amorosos, ja que Tirant s'enamora de la filla de l'Emperador, la infanta Carmesina, i farà tots els possibles per conquerir-la.

4. Tirant al nord d'Àfrica.

Naufraga amb les seves naus davant les costes de Tunísia i és capturat i fet presoner.

5. Tirant torna a l'Imperi grec.

Arriba a Constantinoble per ajudar l'Emperador, que és atacat pels turcs. Aconsegueix fer la pau amb els turcs i l'Emperador, agraït, li dóna la mà de la seva filla Carmesina i el fa cèsar i hereu de l'Imperi. Quan sembla que els anhels de Tirant ja s'han complert, emmalalteix i mor d'una pulmonia; en assabentar-se'n, Carmesina mor de dolor.

...

Uniquement disponible sur LaDissertation.com